voor sensitieve mensen

Sensitieve mensen hebben vaak bijzondere idealen.
Leven vanuit het hart, met bezieling en inspiratie vorm geven aan je betrokkenheid met de samenleving. Doen waar je goed in bent. Je eigen waarden uitdragen, met respect en openheid voor anderen. Een bijdrage leveren aan het goed zorgen voor onze planeet, voor elkaar en voor jezelf. Je diepste motivatie volgen, vertrouwen in je intuïtie. Je denkvermogen en je fysieke lichaam dankbaar inzetten om liefdevol te handelen. Vanuit verbinding met je ware zelf, je verbinden met de ander waarvoor of waarmee je werkt en leeft. Dit is wat je het liefste wil.

Als je een sensitief mens bent die bewust en wakker wil leven, laat je je toch soms beïnvloeden om te handelen op een manier die je niet wil. Bijvoorbeeld: te veel pleasen, te veel stress, te veel hooi op je vork, onzekerheid over wat je te bieden hebt, je onnodig zorgen maken, teleurgesteld zijn dat anderen niet met dezelfde idealen leven. Deadlines en emotionele drama’s van jezelf en anderen, uitgeput raken, een burn-out op de loer. Was het maar eenvoudiger om altijd bij jezelf te blijven.

Je weet ongetwijfeld wel dat dit erbij hoort, dat je hier op aarde bent om te leren, dat wat je meemaakt een projectie is van je eigen onvermogen. Maar hoe zet je dit weten om in handelen? Hoe kan je hierin groeien? Hoewel ieder van ons zelf verantwoordelijk is voor de eigen weg, kan het toch helpen om steun te ontvangen, ervaringen uit te wisselen met anderen die je herkent als gelijkgestemde zielen, handvatten te krijgen die jouw leerproces helpen dragen.

Elke maand is er op een zaterdagmiddag van 13 – 17 uur een workshop in Centrum Wakker,   www.wakkerbewustzijn.nl

Trakteer jezelf (of een ander) op een levendige, luchtige en leerzame middag.

 

S.v.p. vooraf aanmelden: info@joyboelens.nl