Wie ben ik

Levensloop Joy Boelens

Foto van Joy Boelens
Ik groeide op in Nederland, Nieuw Zeeland, Canada en de Verenigde Staten en studeerde psychologie aan de Vrije Universiteit. Door mijn vele verhuizingen heb ik kennis gemaakt met verschillende culturen en gezichtspunten. Na mijn afstuderen gaf ik trainingen aan de Universiteit van Amsterdam in groepscounseling, waarbij groepsleden elkaar ondersteunen en adviseren in loopbaanvragen.

Tot 2014 werkte ik als docent, trainer en supervisor aan een Hogeschool.
Vanaf 2000 werk ik tevens in mijn eigen praktijk. Ik geef trainingen in communicatie, gespreksvaardigheid, functioneren in organisaties, conflicthantering en invloedvaardigheden. Tevens begeleid ik supervisanten, coachee’s en intervisiegroepen op verschillende werkterreinen: docenten, praktijkopleiders, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, hulpverleners. Sinds 2015 specialiseer ik mij in het begeleiden van mensen die hoogsensitief zijn. Voortdurend volg ik bijscholingen op het gebied van coaching, lichaamswerk en mindfulness.

Ik ben geregistreerd psycholoog NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen).
In 2003 heb ik de PAO opleiding Supervisiekunde voltooid. Sinds maart 2005 ben ik geregistreerd supervisor bij de LVSC (Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching) en in 2010 heb ik de registratie erkend coach van de LVSC ook behaald. Van 2015 tot 2020 organiseerde ik vanuit de Regiocontactpersonengroep van het LVSC Noord Holland bijscholing voor supervisoren en coaches in de regio.

Naast mijn werkzaamheden zorg ik voor voldoende tijd voor mijn  vrienden en familie, creativiteit, beweging, meditatie, muziek, stemimprovisatie.

Mijn kernwaarden: groeien in communicatie, delen van ervaringen, vormgeving van gevoel, vergroten van competenties, creativiteit, zingeving, zelfsturing,  zorg voor de wil.

Kennismakingsgesprek

Je kunt mij bellen of mailen voor een afspraak die van weerskanten bedoeld is om af te tasten wat ik voor je kan betekenen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.